WELKOM - VIB-CLUB - NIEUWSBRIEF - GASTENBOEK - CONTACT
 
Wie zijn wij?
Foto's
De Piporeis
Kleurplaat


chef@chefenroute.eu
Eerst de gasten dan de kwasten!

Heb je tips voor onderweg of gewoon iets gezelligs te vertellen laat dan hier een berichtje achter. Ben je te gast geweest bij CHEF EN ROUTE, schrijf hier dan wat leuks voor de site bezoekers en laat ze mee genieten!

Bericht schrijven
Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 11  Omlaag « vorige volgende »
Naam Frans Szabó
Datum 28-8-2007

Net terug uit Frankrijk, even op de website van de "pipowagen" van Manoux gekeken. Zal later nog even beter kijken.
Het was "live" in ieder geval heel leuk om met de drie reizigers kennis te maken.
Frans (van Anna en Kees).

Naam kim cooymans
Datum 19-8-2007

Hallo vakantiegangers,

Hier Kim (turnjuf). Toeval of niet, maar ongeveer 5 dagen geleden reden wij van St. Pierre la mére naar Narbonne en wie zagen wij daar passeren? Juist, chef en route. We wilden stoppen maar zaten midden in het verkeer dus dat was nogal moeilijk. We zijn nog wel op de camping van St. Pierre la mére gaan zien (waren met vakantie bij intersoc vlakbij de camping) maar blijkbaar waren jullie daar niet. Spijtig want ik had Manoux nog wel even goeiendag willen zeggen.

Ondertussen zijn we juist thuis van een zonnige vakantie waar we dubbel en dik hebben genoten!!

We hopen dat jullie ook genieten en tot ziens!

Groetjes Kim, Bart,Katoo en yanouNaam Erik en Hilke
Datum 18-8-2007

Hejj hallo reizigers.
Leuke site hoor!!
Wij zijn inmiddels alweer veilig en wel thuisgekomen, starten van motor bleef een probleem en werd steeds erger, gelukkig wilde iedereen waar we kwamen ons wel helpen aandrukken hihi.
We zijn nadat we jullie in Narbonne-plage hebben ontmoet naar jullie droomplekje Creixell gegaan en jullie hebben echt niets teveel gezegt hoor geweldig er was nog plek op het strand, dus s'morgens als een speer het water in heerlijk.Aan de balie kenden ze jullie zeker nog maar die manager hans hebben we niet gezien haha.
Nou dat was het zo'n beetje in het kort, we zijn daarna nog een paar dagen in lloret de mar geweest omdat we echt veel zin hadden om te stappen en dat is ook gelukt.
Was erg leuk daar.
Nou we houden jullie site in de gaten en wensen jullie drie nog een hele leuke gezellige goeie reis.
Groetjes XXX erik en hilke

Naam Dani
Datum 18-8-2007

Hoi, wij zijn weer thuis. Jullie pipo wagen vind ik echt te gek! Leuk dat ik in de vrachtwagen mocht op de camping in Narbonne-plage. Goede reis verder. Groetjes Dani en familie.

Naam eric gerda rowan collin
Datum 14-8-2007

hallo daar even een groet uit sneek ooit komen we een hapje eten met jullie er was op caspe geen tijd maar eens zullen we de tijd er voor vinden nog veel plezier gewenst op de rest van intersante reis

Naam Jurgen en Didier
Datum 8-8-2007

Zoals een goede oude wijze man mij ooit vertelde " je krijgt wat je verdient"
Wij wensen jullie een goede afloop van jullie fantastische avontuur en een behouden thuiskomst.
Geniet ervan!

Groeten Jurgen & Didier jullie trotse Ex medewerkers !

Naam Fanny
Datum 6-8-2007

HI Andrea, Peter en Manoux,

We hebben het net niet gered om bij jullie op de koffie te komen. We zijn in de Spaanse Pyreneeën blijven hangen. Via Perpignan-Montpellier terug naar Nederland. Ik zie net in de niuewsbrief dat we een paar weekjes later hadden moeten gaan. Jullie nog heel veel plezier met jullie avontuur...ik blijf meelez(v)en. Groetjes Fanny

Naam Jos Faro
Datum 5-8-2007

Nog bedankt voor het vlot
trekken van onze caravan uit het Spaanse zand op Play Creixeill. Wij zitten inmiddels in Nederland, maar we hebben wat van het Spaanse zonnetje meegenomen! Nog heel veel plezier op jullie trektocht naar huis. Wij moeten er weer een jaar op wachten. Jos en Carla Faro
(de visboer uit Asten)

Naam Boheems Paradijs
Datum 30-7-2007

Wij staan hier stil met onze 11 woonwagens op de camping, maar graag willen we nog eens een reis als jullie maken!
Geweldig! Overigens is het geen Thielse, maar een Tielse wagen, zo genoemd naar de wagenbouwer in Tiel (NL), maar dat wisten jullie vast al.
Heel veel plezier! Bert

Naam andrea alias mamalou
Datum 25-7-2007

ola even een oproepje voor alexander en frederique uit brugge. helaas hebben we jullie vertrek gemist maar we vonden het erg gezellig kennis gemaakt te hebben en zouden het leuk vinden nog eens te mailen ik heb namelijk een paar mooie fotos van de boys. groetjes

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 11  Omhoog « vorige volgende »